ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

Επιπλέον χαρακτηριστικά :

 

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ 100 ΑΤΟΜΩΝ 180€

Τα γραφεία Τελετών "Ο Χρήστος" προσφέρει στην τιμή των 180€ δίσκο 100 ατόμων με σχέδιο της αρεσκείας σας από ζαχαροπλαστείο εξειδικευμένο αποκλειστικά στην κατασκευή δίσκων μνημοσύνου για περισσότερο απο 90 χρόνια στην Αθήνα.Τα κόλλυβα εκτός απο ποικιλία ξηρών καρπών(αμύγδαλο,φουντούκι, καρύδι) και τα συνοδευτικά αρωματικά (κανέλα, γαρύφαλλο, κόλιανδρο) περιλαμβάνει σουσάμι, ρόδι και μαιντανό τα οποία προσδίδουν άριστη γεύση.Επίσης παρέχουμε 100 τσουρέκια αρίστης ποιότητος που ετοιμάζονται την παραμονή του μνημοσύνου.Στην προσφορά παρέχουμε 100 τσάντες μνημοσύνου,100 κουταλάκια μνημοσύνου με ευχαριστήριο και αρωματικό μαντηλάκι και 100 σακουλάκια για τα κόλλυβα.Τα μεταφέρουμε στο Ναό που θα τελεστεί το μνημόσυνο χωρίς επιβάρυνση εντός Αθηνών.Εκτός προσφοράς εφόσον επιθυμείτε είναι η διανομή απο το εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου μας καθώς και ο ανθοστολισμός του ναού.Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διαθεση σας.Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας επι 35 συναπτά έτη.

 

Η σημασία του μνημοσύνου ειναι πολυ μεγάλη και η Θρησκεια μας το θεωρει απαραίτητο μα δυστυχώς λιγοι γνωριζουν τη σημασια αυτου.

Στα γραφεία τελετών ''Ο ΧΡΉΣΤΟΣ '' ακολουθουμε πιστα τα ηθη και τα εθιμα της Ορθοδοξης Χριστιανικης Εκκλησιας εδω και 35 ολοκληρα  χρονια

 

Διευθετούμε την ώρα, ημέρα και την τοποθεσία (Κοιμητήριο ή Ενορία). Ειδικά για την περίπτωση του Κοιμητηρίου θα χρειαστεί να κλείσουμε την ώρα το συντομότερο δυνατόν, λόγω του αυξημένου συνωστισμού. Παραγγέλνουμε το δίσκο με τα κόλλυβα, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων ή ακόμα και μία εικαστική διακόσμηση ανάλογη των προτιμήσεών σας. Διαθέτουμε το κουβέρ, για το οποίο υπάρχει εξίσου δυνατότητα επιλογής από διάφορα σχέδια και που περιλαμβάνει τα σακουλάκια για το κόλλυβο, τα συσκευασμένα κουταλάκια, τις τσάντες και τα τσουρέκια ή κέικ. Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας και του τάφου με όμορφες και ποιοτικές ανθοσυνθέσεις. Αναγγέλουμε το γεγονός του μνημοσύνου σε εφημερίδες. Θυροκολλούμε τα μνημόσυνα αγγελτήρια στην οικία σας και όπου αλλού είναι επιθυμητό. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα αναλάβει το σερβίρισμα του κολλύβου στους καλεσμένους σας. Παρέχουμε τη δυνατότητα για χορωδία (Ευρωπαϊκή ή Βυζαντινή) που θα συνοδεύσει την επιμνημόσυνη δέηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για την οικονομική μας προσφορά ή για επιπλέον πληροφορίες.

© ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Ο ''ΧΡΗΣΤΟΣ'' 2019